This project for a house consists of four volumes of different heights, executed in exposed concrete and linked by a series of glazed circulation pathways. The organisation of these volumes over the site forms a series of distinct terraces and gardens, which reinforces the connection between the exterior and the interior of the residence

01 1

 

 

02 1

 

03 1

 

04 1

 

 

05 1

 

06 1

 

07 1

 

The house is located in Jardim Paulistano – a predominately residential neighbourhood that is both accessible and well served by local amenities. The program of house is organised as follows: a ground floor with common areas, gardens and terraces; a first floor with four bedrooms; a second floor with guest room, terrace and office; The garage is in the basement and accessed by a ramp.

 

08 1

 

09 1

 

10 1

 

11 1

 

12 1

 

 

14 1

 

 

 

13 1

 

14 1

 

15 1

 

16 1

 

17 1

 

18 1

 

19 1

 

20 1

 

21

 

technical information

Project Start: July 2013
Project Completion: December 2015
Address: Rua Coronel Bento Noronha, 190
Site Area: 353 m²
Construction Area: 450 m²
Architectural Project: Martin Corullon, Gustavo Cedroni, Marina Ioshii, Rafael de Sousa,Luiz Tavares, Bruno Kim, Isadora Marchi
Contractor: Marcondes Ferraz Engenharia
Flooring: Ceramic tiles designed by METRO, produced by Brasil Imperial
Kitchen Fittings: Deca
Photography: Ilana Bessler e Gianfranco Vacani [assistant]