The intention of this project was to create an open and flexible space. The place has been transformed by a furniture system that gives the project the possibility of different uses.

The free benches are arranged along the rail, which also conceals the electrical infrastructure. The bookcase is the only fixed division of the space and delimits the circulation. The curtains give the room the possibility of various divisions.

The floor was kept from the original place and based on that the choice of colors for the project was made: black and white. All the steel sheets were painted white, while black was used only for details like the baseboard and curtains.

technical information

Client: CC estúdio
Date of the project: 2017
Architectural project: Gustavo Cedroni, Martin Corullon, Amanda Amicis e João Pini
Photos: Guilherme Galofaro